MOLDAGROTECH (spring) 2020 – dăm start sezonului agricol împreună!


Навигация по разделу
back
Назад
MOLDAGROTECH (spring) 2020 – dăm start sezonului agricol împreună!

Pregătirea pentru noul sezon agricol, alegerea furnizorilor de mașini și echipamente agricole, achiziționarea materialului semincer și de protecție a plantelor la un preț bun, schimbul de experiență dintre producătorii și fermierii din toate colțurile Republicii Moldova – aceasta este misiunea celui mai important eveniment din sectorul agricol - Expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru sectorul agricol MOLDAGROTECH (spring).

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO S.A.

Coorganizator: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova

În perioada 11 - 14 martie va fi lansat unul dintre principalele evenimente agricole ale țării – expoziția MOLDAGROTECH (spring). La eveniment vor participa peste 100 de companii din 9 țări: Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria. Oferta expoziției cuprinde peste 1.000 de modele de mașini și echipamente agricole, cele mai moderne tehnologii și echipamente pentru irigare, zootehnie, producție vegetală și viticultură, sere, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor, material semincer etc.

Cel mai vast segment al expoziției MOLDAGROTECH (spring) îl reprezintă mașinile agricole. Noutățile din țară în domeniul ingineriei agricole vor fi demonstrate de companiile producătoare din Republica Moldova - ITA Mecagro, Agromașina SA (platforma de cules fructe PPS 3,5), HidroInpex SA (mașini de recoltat rapiță și floarea soarelui), Batstractor SRL.

Cele mai noi mașini agricole Case IH (SUA), Maschio Gaspardo (Italia), Vaderstad (Suedia), Gregoire Besson (Franța), Bobcat (SUA) vor fi expuse de Agroprofi-Tech SRL. Agrofermotech SRL va prezenta echipamentele unor mărci, precum KUBOTA (Japonia), FORIGO (Italia), ASA-Lift (Danemarca), IRRIMEC (Italia). La standul ATC-Agrotehcomert SA veți putea face cunoștință cu combinele Nova și Torum, tractorul RSM 2375 (produs de Rostselmash, Rusia), precum și mașini agricole de la mărcile Jympa (Spania) și Quivogne (Franța). Semănătoarele pneumatice Cirrus și Cirrus-C vor fi oferite de Aprocomteh SRL. DiazTech SRL va prezenta cea mai recentă generație de utilaje agricole Fendt și Valtra. Servmixt-Agro S.R.L. va propune tractoare, combine și semănătoare Claas și Horsch - mărci renumite în toată lumea.

Spot MOLDAGROTECH (SPRING) 2020:

Compania cehă Brunnthaller-CS S.R.O. va prezenta echipamente și tehnologii pentru ferme, iar la standul companiei moldovenești Pomul Regal vizitatorii vor putea cumpăra nuci de soiuri precum Chandler, Fernor, Franquette și Fernette. Tehnologiile pentru construcția și modernizarea terminalelor de cereale și a complexelor de ascensoare vor fi oferite de compania ucraineană ООО Зерновая Столица-Инжиниринг (Grain Capital-Engineering LLC).

În cadrul expoziției, vizitatorii se vor putea familiariza cu tehnologii de ultimă generație în domenii, precum: aprovizionare cu apă și sisteme de irigare în agricultură, mașini pentru lucrări de ameliorare a terenurilor, tehnologii de cultivare intensivă a plantelor agricole; ambalaje de transport și altele.

Material semincer, puieți de pomi fructiferi, răsaduri de legume, flori decorative și de primăvară, sol special - toate vor putea fi achiziționate la Târgul de Puieți.

Programul de afaceri al expoziției MOLDAGROTECH (spring) va include concursuri, seminare, mese rotunde, prezentări de utilaje agricole.

Concursul profesional «Util pentru Moldova» va reuni producători locali și străini, dealeri de echipamente pentru agricultură și industria prelucrătoare, precum și producători și comercianți de produse fitosanitare și fertilizanți pentru complexul agroindustrial. În acest an, peste 16 companii vor prezenta spre jurizare 26 de mostre de mașini, tehnologii și materiale noi.

În sprijinul tinerilor specialiști în agricultură, la expoziția MOLDAGROTECH (spring) -2020, în cadrul proiectului Agrogenerația, cei mai buni studenți ai Universității Agrare din Moldova vor prezenta rapoarte tematice cu privire la tendințele actuale din industria agricolă, inclusiv particularitățile tehnologice de cultivare a castravetelui pe spalier, eficiența irigării prin picurare a culturilor multianuale și altele.

În cadrul seminarelor, care vor avea loc în toate cele 4 zile de expoziție, cercetători și experți din industria de profil vor dezbate așa teme, precum: aspecte tehnologice noi la cultivarea porumbului în contextul schimbărilor climatice (Institutul de Fitotehnie „Porumbeni”); tendințe actuale în dezvoltarea horticulturii (Universitatea Agrară de Stat din Moldova); perfecționarea sistemului de mentenanță a utilajului agricol în condițiile Republicii Moldova (Universitatea Agrară de Stat din Moldova) etc.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc pe 11 martie 2020, ora 11:00 pavilionul central, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO

Была ли эта статья полезна?
Нет комментариев
Последние комментарии
Новое youtube видео